Caeli op Greentech Amsterdam 2024

Ook dit jaar nemen wij weer deel aan GreenTech Amsterdam 2024. Deze toonaangevende vakbeurs, die van 11 tot en met 13 juni plaatsvindt in Amsterdam RAI, biedt het ideale platform om Caeli te presenteren aan een breed publiek van internationale tuinbouwprofessionals.

Wilt u onze stand bezoeken tijdens de Greentech? Registreer u dan hier voor gratis tickets; www.greentech.nl/amsterdam

Registreer voor gratis toegang

Unieke oplossing voor optimale klimaatbeheersing

Wij presenteren ons gepatenteerde Caeli™ kasklimaatoplossing, die nog meer precisie en controle over het kasklimaat mogelijk maakt. Bij traditionele regelsystemen kunnen er significante klimaatverschillen binnen de kas ontstaan. Deze ongewenste variaties hebben een negatieve invloed op de teeltresultaten en de efficiëntie van het productieproces.

De Caeli™ oplossing pakt deze uitdagingen aan. Door middel van slimme ventilatie-units met geïntegreerde sensoren, wordt in iedere kaskolom een fijnmazig monitorings- en regelnetwerk gecreëerd. Deze units verzamelen real-time data over temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor per kolom nauwkeurige klimaatsturing mogelijk wordt.

De voordelen van Caeli™ precisieklimaatbeheer:

  • Minimale klimaatverschillen: Een uniforme kasomgeving bevordert optimale teeltomstandigheden, resulterend in hogere opbrengsten en betere productkwaliteit.
  • Verhoogde efficiëntie: Nauwkeurige klimaatregeling draagt bij aan een lager energieverbruik en optimale watergift, wat kosten bespaart en de ecologische voetafdruk verkleint.
  • Betere grip op productie en oogst: Data-gedreven inzichten geven telers meer controle over hun teeltproces, waardoor ze gerichter kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden.
  • Ontvochtigen volgens het nieuwe telen: Door in bepaalde situaties lucht van boven het scherm aan te zuigen kunnen de schermen langer gesloten blijven en wordt energie bespaard.

Ontmoet Caeli op GreenTech 2024

Tijdens GreenTech 2024 nodigen we u van harte uit om ons te bezoeken op stand 01.506 die we samen delen met Alcomij, waar onze experts u graag informeren over de voordelen van precisieklimaatbeheer met Caeli™.